Anders Bonde

Anders Bonde

Anders Bonde er efterhånden en rutineret stand-up komiker. Han har optrådt over hele landet og for en lang række af de største danske firmaer som bl.a. Nordea, Grundfos, IKEA og TDC.

Description

Anders Bonde er lige nu en af de mest benyttede tekstforfattere i comedy branchen. Han har skrevet til underholdnings- og comedyshows på tv, fungeret som tekstforfatter for Lars Hjortshøj og Jan Gintberg på TV 2 Radio og været ghostwriter på flere store one man shows de senere år (senest Lars Hjortshøj – I Virkeligheden), samt udviklet comedy-programmer for TV 2 Zulu. Mange kender ham også for sine bagsider i JP Århus og klummer i Jyllandsposten og Ekstrabladet.

Som radiovært har Anders Bonde lavet TV 2 Radios eftermiddagsshow ”Wichmann & Bonuseffekten” sammen med Ricco Wichmann. Efterfølgende var han ungdomsradiovært på DR’s P5000
sammen med Mascha Vang og komikeren Anders Stjernholm. I dag arbejder Anders for TV-2 som tekstforfatter for Lasse Rimmer til fredagsprogrammet “Den Blinde Vinkel”.

Anders slog første gang igennem på Radio ABC på grund af sine fantastiske telefonjokes som den dag i dag stadig downloades mange gange dagligt. Her kan du høre et par eksempler:

 

McDonalds og deres parkeringsregler

Jagtsæsonnen starter

Som stand-up komiker er Anders Bonde i kraft af sin evne til at ramme tonen i ethvert selskab og sin lynhurtige improvisation meget benyttet især af danske firmaer, og med sine evner som tekstforfatter bliver det nemt til en kommentar specielt skrevet til lejligheden.

BONUS: Ved private fester medbringer Anders en signeret cd med de bedste telefonjokes fra tidens løb som en ekstra lille gave til hovedpersonen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anders Bonde”