Kim Andersen

“- Skyd kaninen, bræk tryllestaven 
og brænd den høje hat!”
Mere behøves vel ikke at siges omkring 
Kim Andersens holdning til traditionel trylleri. 

Dagens Danmark skriger på actionfyldt 
underholdning og oplevelser udover det sædvanlige.

Det er netop hvad Kim leverer, 
når han står på scenen, eller bevæger sig fra bord til bord og drager gæsterne med ind i sit særprægede univers af humoristisk og hårdtslående magi.
Kim Andersen underholder og forbløffer med sin evne til at skabe hjernevridende illusioner i øjenhøjde.
I hans hænder bliver bl.a. spillekort, mønter, bowling-kugler, bestik der bøjer og snor sig ved tankens kraft, ja selv en udstoppet vaskebjørn, til dødsensfarlige humoristiske redskaber. Der er ingen grænser for hvad man kan opleve når Kim folder sig ud.

Categories: ,

Description

Kim Andersen

 

Kim andersen

Kim Andersen er bl.a. kendt fra TV2s “Scenen Er Din”, hvor han i 2007 optrådte med sit Magiske Comedy show.
Kim optræder regelmæssigt på en række caféer og natklubber i Århus, når han ikke gæster diverse firma og privat arrangementer over hele landet.
Det er ikke kun Danmark der bliver fortryllet når Kim Andersen svinger sin tryllestav. Trods sine kun 24 år, har Kim allerede optrådt en hel del uden for Danmark. Her kan bl.a. nævnes; Australien, Thailand, Rusland og Kina.
P.t. kan Kim opleves på Café Under Masken i Århus, hvor han præsenterer “Magiske Søndage”.

Mentalisme:

 

Dette er showet for dig, som ønsker at give dine gæster en tankevækkende og fantastisk oplevelse udover det sædvanlige. Kim vil læse dine tanker, stoppe din puls (bogstaveligt talt) og bøje dit bestik ved blot at kigge på det. Altsammen med et smil på læben og med humor som drivkraft.

Magisk Comedy:
Dette er showet for dig, som ønsker at dine gæster skal grine til de skammer sig. Her er intet helligt og alt er tilladt… Dine gæster vil bl.a. opleve PølleMis, som er Kims tankelæsende udstoppede vaskebjørn, se Kim lave grænseoverskridende fakir-stunts, samt overvære fremtrylningen af Danmarks længste tryllestav.., ihvertfald hvis man spørger Kim.

Table-hopping:
Dette show er for dig, som ønsker at opleve magien på helt tæt hold. Kim bevæger sig rundt iblandt dine gæster og giver dem unikke magiske oplevelser, som de sent vil glemme. I modsætning til “Comedy Tryl” og “Mentalisme” er det her intimiteten og den personlige oplevelse der er I højsædet. Der er dog stadig masser af grin at hente her.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kim Andersen”