Michael Lindegaard

De første 20-30 minutter af Michael Lindegaards performance, underholder han med en eller flere af sine dukker. Undervejs involveres én eller flere blandt publikum i trylleri og andet sjov. Her er det oplagt, at det er fødselaren, brudeparret eller chefen der kommer op.

Når dukkerne er gemt væk, tager Michael Lindegaard én blandt publikum op, og bruger vedkommende, som en slags levende bugtalerdukke, hvor der lægges stemme til. Igen er det ofte dagens hovedperson, som Michael Lindegaard får til at bryde ud i sang, som en forrygende afslutning på showet.

Showets indhold tilpasses naturligvis lejligheden, alt efter om det drejer om en optræden til en rund fødselsdag, en julefrokost eller i en børnehave.
Der er aldrig 2 show der er ens, da der ofte ændres i det undervejs – så det altid passer til det aktuelle publikum.

Såfremt det ønskes, kan der i starten af showet, komme noget personligt ind om fødselaren, brudeparret, konfirmanden osv.

I alt tager showet 30-45 minutter alt efter, hvad tiden tillader og der aftales. Det kan evt. deles op i fx 2 x 20 min. ved større arrangementer.

Category:

Description

Ud over at have underholdt ved et hav af privatfester, byfester, foreningsarrangementer, skoler og børnehaver, har Michael Lindegaard bl.a. optrådt for:

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Michael Lindegaard”