Er du på udkig efter underholdning til firmafest? Så læs lige denne artikel inden du booker!

Vil du gerne gøre den næste firmafest til noget helt særligt for dine kolleger eller ansatte? Så prøv at udvide arrangementet med underholdning til firmafest i topklasse! Her finder du mere end 50 professionelle entertainere, der har specialiseret sig i at underholde mindre og større selskaber uanset anledningen. Mangler du underholdning til firmafest, så start planlægningen med at læse her!

Underholdning til firmafest giver sammenhold

Underholdning til firmafest giver sammenhold i personalegruppenDen danske entertainer Victor Borge sagde engang, at “den korteste afstand mellem to mennesker er et smil”. Og afstanden bliver med garanti endnu kortere, hvis de griner sammen. Eller hvis de gyser, danser, synger, måber eller headbanger sammen. Fælles oplevelser giver glade medarbejdere og et stærkt sammenhold, og det er guld værd for enhver virksomhed. Så hvorfor ikke peppe den næste firmafest op med et underholdende indslag?

Tænk på dine kolleger/ansatte

Uanset om du er til live-musik, stand-up, mavedans eller noget helt andet, så finder du det hele her, men husk at tage højde for kollegernes smag, før du booker din yndlings-entertainer. Selvom du som festarrangør har noget nær vetoret, når det kommer til firmafestens udformning, så hav alligevel selskabets størrelse og sammensætning med i tankerne, når du skal finde underholdning til firmafest. Det har også noget at sige, hvor festen skal holdes. En firmafest i en kæmpe lagerhal giver nogle andre muligheder end en firmafest i en lille kantine eller en privat have.

Tænk i nye baner

Når dét så er sagt, så skal du heller ikke være bange for at tænke i nye baner. Måske har de sidste 20 firmafester kørt i samme rille og så kan det være på sin plads med en lille festrevolution. Selvom det ikke lyder som noget, du selv ville have overvejet, så kan en dygtig bugtaler, solosanger eller komiker være med til at sætte gang i festen. Eller hvad med nogle af de andre vanvittigt dygtige entertainere her på siden? Kun fantasien sætter grænser! Du kan indhente uforpligtende tilbud på underholdning til netop din firmafest ved at udfylde formularen ovenfor.

Planlægning er alfa og omega

Book festunderholdning i god tidVil du gerne overraske chefen eller din yndlingssekretær med en helt bestemt tryllekunstner, eller er dine kolleger bare ellevilde med et bestemt band? Så læg billet ind på dem i god tid! Mange entertainere har en propfyldt kalender, så du skal stå tidligt op for at komme “først til mølle”, hvis du har sat næsen op efter en bestemt type underholdning.

Underskriv kontrakt

Når festdatoen er fastsat og underholdningen er i hus, så sørg for at lave en skriftlig aftale om de nærmere detaljer såsom pris og varighed. På den måde sikrer du både dig selv og entertaineren mod ubehagelige overraskelser i form af misforståelser eller lignende. En god fest kan hurtigt blive ødelagt, hvis der er rod i kulissen.

Vil du have mere underholdning?

Er det ikke lige underholdning til firmafest, du er ude efter, men festlige indslag til bryllup eller fødselsdag? Find inspiration til livets store fester og meget mere på disse undersider: